ÖSK

MECA nyckelpartner till ÖSK Fotboll

2015-02-20

MECA Sweden och ÖSK Fotboll inleder ett samarbete där MECA går in som huvudpartner under klubbens satsningar i Svenska Cupen.

Samarbetet innebär att MECA går in som huvudpartner till ÖSK Fotboll under klubbens satsningar i Svenska Cupen under 2015. MECA kommer också att synas på ÖSK:s matchdräkter under spel i Allsvenskan. Partnerskapet, som löper över 2015 och 2016, syftar till att stärka både MECA:s och ÖSK:s positioner på sina respektive marknader med möjlighet att dra nytta av respektive varumärke och nätverk.

- Idrottsrörelsen är en positiv kraft i samhället som vi på MECA gärna vill stötta och förknippas med. ÖSK har en tydlig vision att utvecklas till ett av Sveriges bästa lag och tillsammans med deras starka varumärke gör det klubben till en perfekt samarbetspartner för oss. Att vi blir en del av elitidrottens medieexponering samtidigt som vi hjälper ÖSK och deras spelares idrottsliga mål, är en bra win-win-situation”, säger Krister Duwe, vd MECA Sweden

- Vi är oerhört stolta över att ett så välkänt och stort nationellt företag som MECA ser ÖSK som en viktig partner och marknadsföringskanal. Det visar att ÖSK:s varumärke är starkt och att våra ansträngningar att vara en elitklubb med stort samhällsengagemang har fått genomslag även nationellt”, säger Simon Åström, vd och klubbchef i ÖSK Fotboll

För ytterligare information, kontakta:

Krister Duwe, vd MECA +46 (0) 40 671 60 60

Simon Åström, vd ÖSK Elitfotboll AB: 0739-09 09 90MECA-koncernen är en ledande aktör på den skandinaviska eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning för bilverkstäder och partners. Vi arbetar för ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Detta åstadkommer vi främst genom att vara en attraktiv samarbetspartner till de verkstäder som är anslutna till våra verkstadskoncept. Idag består verkstadskedjan av ca 1 000 verkstäder. Vårt butiksnät består av uppemot 130 butiker i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen omsätter ca 2,2 miljarder kronor och har ca 950 anställda.
MECA är miljöcertifierade enligt ISO 14001.